Logo
Neviete si rady? Zavolajte.
0 ks
za 0,00 €
Nákupný košík je prázdny
Potrebujete poradiť? Neváhajte nás kontaktovať.
Odber noviniek z lovitech.sk

Radi u nás nakupujete alebo zdá sa Vám, že by sa mohlo u nás dobre nakupovať? Pridajte sa k odberu noviniek z našej stránky potvrdením emailu. Neujde Vám žiadna akcia ani novinka. Email Vám nepošleme častejši ako 1-krát mesačne, takže žiadna plná schránka nehrozí...! :-)

  1. Úvod
  2. Krémy a mydlá
  3. ISOLDA krém KERATÍN s mandľovým olejom, výživný 100ml

ISOLDA krém KERATÍN s mandľovým olejom, výživný 100ml

Tento luxusný výživný krém spája bohatý krémový základ s vysokým obsahom pridaného keratínu a mandľového oleja. Vďaka zloženiu môžeme hovoriť o „For... celý popis
Dostupnosť
Skladom
Bežná cena
0,92 €
Cena bez DPH
0,82 €
0,98 €
ks
Číslo produktu:VPKMZ001097
  • Kompletné špecifikácie
  • ISOLDA krém KERATÍN s mandľovým olejom, výživný 100ml
    ISOLDA krém KERATÍN s mandľovým olejom, výživný 100ml
    Skladom
    0,98 €
    0,82 € bez DPH
  • ks
Kompletné špecifikácie

Tento luxusný výživný krém spája bohatý krémový základ s vysokým obsahom pridaného keratínu a mandľového oleja. Vďaka zloženiu môžeme hovoriť o „Formule 1“ medzi našimi krémami. Originálna kombinácia týchto zložiek napomáha k udržaniu elasticity, zvláčneniu a výžive pokožky rúk aj nechtového lôžka. Pri pravidelnej aplikácii zostáva pokožka hebká a pevná bez pocitu nadmerne premastených rúk. Krém je možné používať aj na regeneračné zábaly.
Keratín je stavebná bielkovina, ktorá je prirodzenou súčasťou kože, vlasov a nechtov, pri jej nedostatku môže dochádzať k lámaniu. Na kozmetické účely sa používa tzv. hydrolyzovaný keratín, pôvodom z vlny, ktorý je bohatý na aminokyseliny a minerály a má hydratačné, zjemňujúce a vyhladzujúce účinky, výrazne zvyšuje elasticitu pokožky. Často sa používa vo vlasovej kozmetike, avšak najnovšie štúdie ukazujú na významné ošetrujúce vlastnosti pri starostlivosti o pokožku rúk.
Mandľový olej sa získava lisovaním semien mandle obyčajnej (Prunus Amygdalus Duilcis). Je historicky známy vďaka svojim zvláčňujúcim a vyživujúcim účinkom, preto je veľmi obľúbenou tradičnou surovinou najmä v kozmetike. Vďaka vysokému obsahu mastných kyselín, vitamínov a minerálnych látok a rýchlemu vstrebávaniu sa používa v krémoch pre suchú a starnúcu pokožku, v aromaterapii aj ako masážny olej.
Tovar zaradený v kategóriách

2013 - 2019 LOVITECH, s.r.o.


Vytvorené na Eshop-rychlo.skEshop-rychlo.sk
Spracovanie osobných údajov môžete ovplyvniť úpravou svojich preferencií ochrany súkromia.